Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trenuletul din Gradina Romei, reparat in timp record
Florin Rachitan  - Miercuri, 6 Martie 2013

Pare un fleac, dar satmarenii nu au fost obisnuiti cu asa ceva in ultimii ani sau decenii. In cursul zilei de luni, o satmareanca a postat pe Facebook imagini cu vechiul trenulet din Gradina Romei, ce arata ca si cum ar fi fost distrus de un uragan in timpul iernii de care tocmai scapam.

 
Locomotiva si vagoanele imobilizate dupa ce sinele au fost culese si au ajuns, probabil, la fier vechi, au fost serios avariate de crengile groase ce au cazut peste ele de pe copacii din jur.

 

Imaginea a atras atentia consilierului local Maskulik Csaba, care in ziua urmatoare s-a deplasat la fata locului impreuna cu viceprimarul Marcela Papici pentru a evalua pagubele si a stabili daca mai poate fi salvat trenuletul ori va ajunge la fier vechi, la fel ca sinele.

 

A fost de ajuns un apel telefonic, iar muncitorii de la Administratia Domeniului Public din cadrul Primariei Satu Mare au facut toate reparatiile necesare, iar Maskulik Csaba a postat miercuri pe pagina sa de Facebook imagini cu trenuletul salvat.
 

 

„Bineinteles, cu aceasta inca nu s-a rezolvat problema. Am facut deja demersuri sa se taie toate crengile uscate ce prezinta potential pericol, in sensul ca ar putea sa cada peste oamenii care se plimba in parc, iar la sfarsitul acestei saptamani intentionam sa curatam si sa revopsim locomotiva si vagoanele trenuletului, ca sa fie macar obiect de expozitie pana gasim o solutie pentru a-l repune in circulatie” – a declarat Maskulik Csaba.

5541 vizite
Distribuie pe