Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Chioşcurile nu vor mai avea program non-stop
Florin Răchitan  - Joi, 27 Noiembrie 2008

Consilierii locali au aprobat în şedinţa de joi un proiect de hotărâre ce reglementează, printre altele, programul de funcţionare al unităţilor de alimentaţie publică din municipiul Satu Mare.

Cele mai importante prevederi ale acestei hotărâri se referă la eliminarea programului non-stop în cazul chioşcurilor şi o limitare serioasă a programelor de funcţionare a barurilor şi restaurantelor.

Astfel, toate chioşcurile amplasate pe domeniul public vor fi deschise zilnic între orele 6.00 – 22.00 şi va fi strict interzisă comercializarea de băuturi alcoolice şi tutun în aceste chioşcuri.


Orarul de funcţionare al unităţilor de alimentaţie publică va fi, de asemenea, limitat până cel mult la ora 02.00 noaptea. Nunţi şi petreceri până dimineaţa se vor putea organiza doar în restaurantele situate în zone în care nu există locuinţe în vecinătate sau, dacă sunt amplasate în zone rezidenţiale, trebuie să aibă acordul locatarilor pentru prelungirea programului, dar numai dacă respectă un anumit nivel de zgomot. Excepţie fac zilele de Sărbătoarea Sfântului Valentin, 8 Martie şi Revelion, când sunt permise petrecerile ce se întind pe toată durata nopţii.

Tags: chiosc  program  non stop  
2165 vizite
Distribuie pe