Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Cioban arestat pentru furt
Politia Satu Mare  - Marti, 19 Martie 2013

Poliţiştii Compartimentelor de Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad, alături de jandarmi, au organizat în cursul serii trecute o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, şi anume furturi din autoturisme şi locuinţe.

 

În contextul acestor acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant, într-o casă de vacanţă, un bărbat de 40 de ani, din Bihor, care intenţiona să sustragă bunuri.

 

În momentul în care poliţiştii l-au surprins pe bărbat în locuinţă, în plină acţiune, căutând bunuri, acesta avea în mână un cuţit de bucătărie. În urma controlul corporal efectuat, poliţiştii au mai găsit în buzunarul suspectului încă un briceag.

 

Bărbatul era cioban la o stână din apropierea casei de vacanţă şi, bănuind că va găsi în incintă bunuri de valoare, a pătruns prin efracţie spărgând cu pietre geamurile şi două uşi de termopan.

 

În momentul în care s-a declanşat sistemul de alarmă, suspectul l-a smuls din perete, cauzând astfel pagube în valoare de peste 1.300 lei.

 

Persoana surprinsă de poliţişti în flagrant a mai fost cercetată pentru comiterea unei infracţiuni de furt, chiar în noaptea de Revelion, tot dintr-o casă de vacanţă din zona localităţii Tăşnad.

 

Iosif I. a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi port ilegal de armă albă, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă.

 

728 vizite
Distribuie pe