Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
Doi migranți pakistanezi reținuți de polițiștii de frontieră la Vetiș
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Miercuri, 24 Aprilie 2013

Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut doi cetățeni afro-asiatici care intenționau să iasă ilegal din țară, pe frontiera verde.

 

În cursul serii de marți, 23 aprilie, polițiștii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale.

 

În jurul orei 21.30, au observat, în municipiul Satu Mare, doi cetățeni afro-asiatici care nu-și justificau prezența în zonă. Ulterior, polițiștii de frontieră au procedat la supravegherea acestora.

Cei doi au luat un taxi cu care s-au deplasat până în localitatea Vetiș, acolo au coborât din autoturism și au pornit pe jos spre frontiera româno-ungară. În acel moment, frotieriștii au acționat pentru reținerea persoanelor.

 

Cei doi au fost conduși la sediul STPF Satu Mare și din primele cercetări s-a constatat că este vorba despre doi cetățeni din Pakistan, în vârstă de 25, respectiv 37 de ani, care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria pentru a ajunge într-o țară din vestul Europei.

 

Cei doi sunt cercetați de poliţiştii de frontieră pentru tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

661 vizite
Distribuie pe