Locale Altele
Joi, 18 August 2022
Joi, 18 Aug 2022
A furat cablurile unui aparat de sudură din curtea vecinului
Poliția Satu Mare  - Luni, 1 Iulie 2013

La acest sfârşit de săptămână poliţiştii de investigaţii criminale, precum şi cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală au răspuns solicitărilor unor cetăţeni ce au reclamat că le-au fost furate bunuri din curtea locuinţelor.

 

În urma anchetelor derulate poliţiştii au reuşit să-i prindă pe suspecţi şi să recupereze bunurile furate.

 

Este cazul unui localnic în vârstă de 68 de ani, din Cig, care a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 furtul cablurilor unui aparat de sudură din curtea casei sale. Poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad au stabilit că suspect în acest caz este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate.

 

Ioan K. fusese în urmă cu o seară în curtea consăteanului său şi a observat aparatul de sudură de pe prispa casei, hotărând să fure cablurile pentru a le preda la fier vechi şi a face astfel rost de bani. S-a întors noaptea, a sărit gradul şi a secţionat cu un cuţit cablurile, apoi a desfăcut izolaţia şi le-a predat la un centru de colectare a materialelor reciclabile, primind în schimb suma de 250 lei.

 

Tânărul este anchetat acum pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai comis şi alte fapte de natură penală.

845 vizite
Distribuie pe