Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Toyota furată din Marea Britanie, descoperită la Petea
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Marti, 16 Iulie 2013

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un sucevean care a încercat să introducă în România un autovehicul ce figurează ca fiind furat din Marea Britanie. Mașina, o Toyota Auris, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

 


Luni, în jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Petea s-a prezentat pentru a intra în România Florin T. în vârstă de 34 de ani, din Suceava. Bărbatul conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-o autoutilitară marca Iveco şi o remorcă cu care transporta o mașină marca Toyota Auris, înmatriculată în Marea Britanie.

 

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Marea Britanie din luna decembrie 2011.

 


Șoferul a declarat că a fost angajat să transporte acest autoturism de la Londra în România şi nu știa că acesta figura ca fiind furat.

 

Autovehiculul, în valoare de aproximativ 41.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Petea până la finalizarea cercetărilor. Florin T. este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

759 vizite
Distribuie pe