Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Crimă la Tarna Mare
Maria Muller  - Joi, 5 Septembrie 2013

Un barbat de 44 de ani din Tarna Mare a fost ucis miercuri in bataie de un vecin, fara sa-i fi gresit acestuia cu nimic. Agresorul era convins ca armasarul sau, pe care nu l-a mai gasit in gospodarie, este la familia de alaturi. Fara sa verifice, barbatul a tabarat cu pumnii si cu picioarele pe vecin.

 

Localnicii povestesc ca barbatul de 52 de ani a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, iar acum medicii il lasasera acasa, sub tratament. A baut insa peste masura, iar alcoolul a anulat efectul medicamentelor, asa ca a facut o criza de furie si a tabarat asupra calului sau. La un moment dat s-a dus in casa pentru a mai bea, iar sotia si soacra lui au ascuns animalul, de frica sa nu-l omoare.

 

Barbatul a fost convins ca vecinii sai i l-au furat si s-a dus peste ei cu o falca in cer si una in pamant. A atacat-o mai intai pe mama barbatului de 44 de ani, iar cand acesta a sarit sa o apere, l-a lovit cu violenta. Victima a murit in salvarea care o ducea la spital, iar agresorul a fost retinut si urmeaza sa fie supus unei expertize psihiatrice. 

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a luat faţă de inculpat măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunii de omor, iar în cursul zilei de joi, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 29 de zile.

2258 vizite
Distribuie pe