Locale Altele
Miercuri, 23 Iunie 2021
Mie, 23 Iun 2021
Peste 700 pachete de țigări descoperite în bagajele unor femei
Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației  - Duminica, 8 Decembrie 2013

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Satu Mare, au oprit în trafic, tot vineri, în jurul orei 20.00, pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Passat.

În maşină, alături de şofer se aflau două femei, în bagajele cărora oamenii legii au observat mai multe pachete cu ţigări, de diferite mărci.

În acest caz, s-a luat măsura conducerii maşinii şi femeilor la sediul poliţiei de frontieră în vederea efectuării unui control amănunţit.

În urma acestuia, în bagajele Lenuţei A., de 45 ani, domiciliată pe raza, jud. Satu Mare, au fost descoperite 466 pachete ţigări, iar în ale Ilenei M. de 57 de ani, domiciliată pe raza aceluiaşi judeţ încă 236 pachete ţigări, de diferite mărci.

Femeile au declarat poliţiştilor de frontieră că au cumpărat ţigările de la diferite persoane de pe raza judeţului Satu Mare, în vederea comercializării.

Drept urmare, cele două persoane sunt cercetate de către polițiștii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar  întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 3.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

781 vizite
Distribuie pe