Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
A încercat să fure motorină dintr-un rezervor de tren
Poliția Satu Mare  - Duminica, 5 Ianuarie 2014

Pentru prevenirea sustragerii de carburanţi din mijloacele de transport feroviar au acţionat la acest sfârşit de săptămână poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Satu Mare. În cadrul acţiunii, un bărbat de 40 de ani, din Medieşu Aurit, a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să fure motorină din rezervorul unui tren oprit în Staţia CFR Apa.

Asupra lui Istvan T. poliţiştii au găsit o instalaţie artizanală destinată sustragerii de carburant din rezervoare şi mai multe recipiente din plastic. 

Suspectul este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai fost implicat şi în comiterea altor furturi. 

Şi poliţiştii Secţia 6 Tăşnad Poliţie Rurală au depistat în scurt timp suspectul în cazul unui furt din locuinţă. Un bărbat de 58 de ani a reclamat că din casa părintească, din localitatea Dobra, i-au dispărut mai multe bunuri. 

Suspectul în acest caz, un tânăr de 18 ani, tot din Dobra, a fost găsit de îndată de poliţişti, aceştia reuşind să recupereze şi bunurile furate. 

Richard Z. a profitat de faptul că imobilul nu era locuit şi a pătruns prin acoperiş în podul casei, de unde a furat bunurile. Acum însă, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

990 vizite
Distribuie pe