Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Încă un şofer de la Transurban prins furând motorină
Poliția Satu Mare  - Vineri, 10 Ianuarie 2014

După cum a promis la sfârşitul anului trecut primarului Dorel Coica, acţiunile de depistare a furturilor de motorină de la societatea de transport public Transurban au continuat, cu implicarea poliţiştilor locali.


În urma unei pânde organizate de aceştia au fost surprinşi în flagrant un şofer de autobuz, Artur M. de 44 de ani şi fiul său, Aurel M. de 21 de ani, în timp ce tocmai furau 45 litri de motorină dintr-un autobuz parcat în zona blocurilor IPL. Ei au fost ridicaţi de poliţişti şi sunt cercetaţi acum în stare de libertate.

Cazul a fost prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de primarul Dorel Coica şi şeful Poliţiei Locale, Ioan Precup, aceştia anunţând că de săptămâna viitoare se demarează o ancheta amplă pe această temă la Transurban şi vor continua şi acţiunile de depistare a hoţilor din interior, existând informaţii că în fiecare lună „dispar” câte 5 – 6 tone de combustibil.

În acest sens vor fi luate măsuri drastice, precum montarea de camere de supraveghere şi sisteme de monitorizare prin GPS în autobuze, iar poliţiştii locali vor ţine sub observaţie toţi şoferii suspecţi.

„Nu sunt dispus că tolerez nici o faptă de hoţie. Cât timp sunt primar, nu fur, nu iau mită şi  aceeaşi pretenţie o am de la instituţiile subordonate. Cu orice risc, începem curăţenia de primăvară, chiar în această iarnă” - a anunţat primarul Dorel Coica.

 

 

1581 vizite
Distribuie pe