Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Trei tineri care au tâlhărit un bărbat au fost prinşi. Doi se află în arest.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 12 Februarie 2014

 La începutul acestei luni ,poliţiştii au fost sesizaţi de Adrian D. în vârstă de 33 de ani din Baia Mare despre faptul că a luat o maşină de ocazie din faţa unui supermarket din Negreşti Oaş în care se aflau trei persoane de sex masculin cărora le-a spus că merge spre Baia Mare.

Dorind să coboare în comuna Oraşu Nou , conducătorul auto spunându-i că îl duce până în localitatea Livada. Însă se pare că planurile celor trei nu erau bine intenţionate, întrucât în zona Mujdeni la ieşire din Oraşu Nou au oprit autoturismul şi prin ameninţări cu acte de violenţă i-au luat acestuia telefonul mobil şi o sumă de bani pe care o avea asupra  sa, apoi la intersecţia DN 19 drumul spre satul  Păşunea Mare l-au dat jos din autoturism, continuându-şi deplasarea. 

Din acel moment poliţiştii au intrat în alertă, munca acestora fiind îngreunată de faptul că partea vătămată nu a reuşit să dea informaţii despre autoturismul în care s-a urcat. 

Dar eforturile  poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale , a celor de la Postul de Poliţie Socond şi de la Secţia 9 Rurală Negreşti Oaş nu au  fost în zadar, reuşind identificarea şi prinderea celor trei persoane reclamate .

Cristian J., de 24 de ani, Sorin B. , de 22 de ani şi Radu B. în vârstă de 34 de ani, toţi din judeţul Satu Mare. Faţă de ultimii doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş cu propunerile legale ce se impun în acest caz.

633 vizite
Distribuie pe