Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Doi bărbați sunt cercetați penal pentru lovire
Poliția Satu Mare  - Vineri, 28 Februarie 2014

Două persoane sunt cercetate de către poliţişti de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La Racşa un tânăr a lovit un bărbat de 64 de ani. Poliţiştii au fost sesizaţi de Ioan C. despre faptul că în timp ce se afla pe câmp a fost agresat de un cioban. 

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că ciobanul se afla pe câmp cu oile, iar la un moment dat a apărut acest bărbat, cei doi s-au angrenat într-o discuţie, iar pe fondul unei stări conflictuale, bărbatul i-a adresat tânărului cuvinte şi expresii jignitoare moment în care acesta a ripostat aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă. 

Victima a suferit leziuni la braţul stâng fiind necesară rămţnerea sub supraveghere medical la Spitalul Negreşti Oaş.

 Bogdan O. în vârstă de 25 de ani, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  

Un alt caz a fost sesizat poliţiştilor sătmăreni în cursul zilei de joi. În data de 22 februarie Cornel A., în timp ce se afla într-un local situat pe raza municipiului pe fondul unor discuţii , între el şi un alt bărbat care se afla în local a intervenit o stare conflictuală, iar în momentul în care s-a ridicat de la masă acel bărbat i-a aplicat o lovitură cu cotul peste faţă. 

În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit faptul că Carol V., este bărbatul reclamat , care i-a aplicat o lovitură cu cotul lui Cornel A. , de asemenea la momentul producerii incidentului cei doi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma incidentului victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare. 

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru  lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în cauză. 

620 vizite
Distribuie pe