Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
O fetiță de 4 luni a ajuns la spital după ce a fost bătută
Poliția Satu Mare  - Luni, 3 Martie 2014

În cursul zilei de duminică, poliţiştii au fost sesizaţi de producerea unor altercaţii şi comiterea infracţiunilor de lovire.

Un caz a fost sesizat poliţiştilor ieri de către personalul secţiei UPU a Spitalului Judeţean este cel al unei minore  de 4 luni care a fost transportată la această unitate prezentând contuzii maxilo-faciale. 

În urma investigaţiilor efectuate de  poliţişti s-a stabilit că minora fiind lăsată nesupravegheată de către părinţi într-o încăpere din locuinţă a fost agresată fizic, fiind lovită cu o piatră de un alt minor  în vârstă de 4 ani. Au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia copilului. Cercetările continuă în cauză. 

Și poliţiştii din Pir au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că aflându-se în cartierul romilor un bărbat a fost agresat. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit că Carol B. în vârstă de 33 de ani a fost lovit cu pumnii peste faţă şi corp de către Attila B. de 26 de ani pe fondul unei stări conflictuale. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Tăşnad unde i s-au acordat îngrijiri medicale . 

Tot ieri pe un câmp din zona localităţii Livada între doi ciobani angajaţi ai unei ferme s-a produs o altercaţie în urma căreia unul dintre ei a fost lovit. 

Poliţiştii au stabilit că Nicolae S. în vârstă de 41 de ani, aflându-se sub influenţa alcoolului a lăsat turma de oi pe o cultură agricolă, iar în momentul în care un alt cioban Călin P. de 33 de ani, de la fermă a încercat să scoată turma de pe acea zonă între cei doi a avut loc o altercaţie, pe parcursul căreia cel din urmă i-a aplicat o lovitură cu o bâtă în zona capului celuilalt cioban, după care agresorul a sunat la 112 şi a solicitat ambulanţa. Şi în acest caz victima a fost transportată la unitatea spitalicească. 

În ambele cazuri poliţiştii efectuează  cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

789 vizite
Distribuie pe