Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Un sătmărean era să arunce în aer un cartier din Baia Mare
Lorena Georgi  - Duminica, 11 Ianuarie 2009

Locatarii de pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare au avut parte de o noapte agitată, după ce un tânăr din Satu Mare a produs un accident ca în filme.
 
Mircea Felician V. de 18 ani a trezit în noaptea de vineri spre sâmbătă băimărenii care locuiesc în zona respectivă după ce a ieşit cu maşina de pe carosabil şi a rupt o conductă de gaz din faţa unui bloc. În urma impactului, autoturismul condus de sătmărean a luat foc, iar gazul din conductă s-a aprins şi s-a înălţat la câţiva metri. Incendiul a fost violent, iar oamenii s-au temut că gazul de pe conductă va produce o deflagraţie de proporţii.

Mai multe echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş au intervenit pentru a stinge flăcările, iar funizarea gazului a fost întreruptă în blocurile din zonă pentru câteva ore bune.

Poliţiştii băimăreni au stabilit că şoferul sătmărean a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Acesta nu avea nici măcar permis de conducere, iar maşina VW Golf pe care a distrus-o nu era a lui. Mai mult, în momentul în care a produs accidentul, tânărul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul sătmărean este cercetat penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, dar politiştii verifică şi dacă proprietarul maşinii i-a încredinţat maşina ştiind că acesta nu are permis de conducere.

Tags: satmarean  accident  incendiu  baia mare  
1720 vizite
Distribuie pe