Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Prinși de polițiști după ce au furat telefoane mobile
Poliția Satu Mare  - Joi, 10 Iulie 2014

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au identificat şi prins două persoane care ar fi sustras bunuri.

Miercuri, la ora 10.50, poliţiştii din Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Nicolae V. din Săcăşeni despre faptul că seara trecută a venit la el în vizită un consătean, cei doi au consumat băuturi alcoolice împreună , apoi musafirul s-a retras.

După plecarea acestuia gazda a observat lipsa unui telefon mobil. În urma verificărilor efectuate, musafirul a fost identificat, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care în timpul vizitei ar fi sustras telefonul mobil marca Nokia. În cauză se efectuează sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Şi la Carei poliţiştii au fost sesizaţi ieri după-amiază de către barmana unui local din municipiu despre faptul că persoane necunoscute au sustras din incinta localului un telefon mobil.

Oamenii legii au desfăşurat activităţi specifice care au condus la identificarea şi prinderea autorului la scurt timp după primirea sesizării. Erika M. în vârstă de 47 de ani, ar fi sustras telefonul mobil  marca Nokia profitând de neatenţia posesorului. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Atât femeia cât şi bărbatul sunt cercetaţi  în stare de libertate.    

589 vizite
Distribuie pe