Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Prinși de polițiști după ce au furat telefoane mobile
Poliția Satu Mare  - Joi, 11 Septembrie 2014

O persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani, având cetăţenie bulgară, a reclamat miercuri după-amiază poliţiştilor din Socond, faptul că în timpul nopţii trecute ar fi fost cazată la rudeniile prietenei sale şi i-ar fi fost sutras telefonul mobil.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânăra a fost cazată la familia prietenei sale din Socond, iar în timpul nopţii fiica proprietarului în vârstă de 14 ani, i-ar fi sustras telefonul mobil marca Samsung Galaxy Note III, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.700 lei.

Autoarea nu se află la comiterea primei fapte de acest gen .

Miercuri, în jurul orei 18.35 poliţiştii Secţiei I Satu Mare  au fost sesizaţi de către o persoană de sex feminin care era internată într-o secţie a  Spitalului Judeţean Satu Mare care reclama faptul că i-ar fi fost sustras telefonul mobil de către un bărbat care ar fi fost surprins de agentul de pază.

Ajunşi la faţa locului oamenii legii au trecut la identificarea bărbatului fiind vorba de Jozsef V. în vârstă de 43 de ani, care profitând de faptul că victima era imobilizată la pat i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil marca Samsung.

În cauzele menţionate anterior se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

683 vizite
Distribuie pe