Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Magazin clandestin, cu produse de contrabandă, în Lazuri
Poliția Satu Mare  - Vineri, 19 Septembrie 2014

Poliţiştii Serviciilor de Investigare a Fraudelor şi de Acţiuni Speciale – I.P.J. Satu Mare au efectuat joi 2  percheziţii domiciliare pe raza localităţii Lazuri, pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane, o femeie de 60 de ani şi un bărbat de 37 de ani, bănuite de evaziune fiscală cu produse de contrabandă.

Astfel, a fost descoperit un magazin improvizat care funcţiona fără autorizaţii legale şi în care se comercializau produse alimentare şi de uz casnic din Ucraina, Germania şi Ungaria, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 37.000 de fire de ţigarete, 91 de kilograme de cafea, 15 kilograme de tutun vrac, 13 aparate pentru fabricarea ţigaretelor, peste 30 de kilograme de detergenţi, 35 de kilograme de paste făinoase şi alte produse alimentare.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea confiscării. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

 

1806 vizite
Distribuie pe