Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Peste 800 de pachete cu țigări descoperite în mașina unei femei
ITPF Sighetu Marmației  - Luni, 17 Noiembrie 2014

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Halmeu au desfăşurat, luni, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 00.30, lucrătorii din cadrul sectorului au interceptat şi oprit pentru control, pe comunicaţia Halmeu – Ciuperceni, un autoturism, marca Opel Astra, condus de Adriana D., de 58 ani, domiciliată pe raza judeţului Maramureş.

La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au observat, în locaşuri special amenajate, mai multe pachete cu ţigări, fapt pentru care maşina şi persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunţit.

Cu această ocazie, au fost descoperite ascunse în aripile spate, în sistemul de aerisire, în bord şi în portbagaj, cantitatea de 870 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, ţigările, în valoare de peste 3.900 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

668 vizite
Distribuie pe