Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Șase persoane au fost arestate pentru trafic de droguri
Poliția Satu Mare  - Joi, 26 Martie 2015

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

Joi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. –  B.T. Satu Mare au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite tipuri de droguri, seminţe de cannabis, râşniţe, cântare şi pipe de sticlă.

De asemenea, au fost puse în aplicare şase mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2015, şase persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi deţinut şi comercializat, pe raza municipiului Satu Mare, droguri de risc şi substanţe din categoria etnobotanice.

La activităţi au participat şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

 

 

835 vizite
Distribuie pe