Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Hoți de telefoane mobile și lucernă prinși de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 20 Mai 2015

Poliţiştii de investigaţii sătmăreni au identificat, marțI, un bărbat care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că, în data de 14 mai 2015 Andrei G. aflându-se în Piaţa Libertăţii,  din municipiul Satu Mare ar fi sustras  de la Karina S. un telefon mobil marca Iphone 5S  cauzând un prejudiciu de 2.500 lei. 

Prejudiciul a fost recuperat şi va fi restituit părţii păgubite.

Ieri, poliţiştii au reuşit identificarea  unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, care în data de 15 mai a.c. ar fi sustras din incinta unui imobil situat pe strada Vasile Lucaciu, din municipiul Satu Mare, un telefon mobil marca Iphone 5S, care aparţinea unui sătmărean. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat.

Marţi poliţiştii din  Hodod au identificat  o persoană de sex  masculin care este bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt, faptă sesizată oamenilor legii de către un  septuagenar care reclama  faptul că în perioada 03.05-06.05 persoane necunoscute ar fi sustras de pe o parcelă situată în zona localităţii Giurtelecu Hododului, pe care era cultivată lucernă, cantitatea de 200 kg lucernă.

Poliţiştii au identificat pe Florin P., care este bănuit de comiterea aspectelor reclamate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

 

540 vizite
Distribuie pe