Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Hoți de telefoane mobile Nokia prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Duminica, 24 Mai 2015

În urma activităților specifice desfășurate, lucrătorii Biroului de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reușit identificarea și prinderea numitului V. Zoltan de 32 ani din Satu Mare, care în data de 16.05.2015, în jurul orei 12.00, aflându-se într-un magazin de haine situat în municipiu, a sustras de pe o masă un telefon mobil marca Nokia.

Prejudiciul, în valoare de 500 lei, a fost recuperat și restituit părții vătămate R. Silvia din Satu Mare. Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lucrătorii Postului de Poliție Comunală Acâș l-au identificat pe minorul F. B. de 15 ani, domiciliat în comuna Acâș, care în data de 14.05.2015, în jurul orei 14.00, cunoscând faptul că vecina sa F. Juliana este plecată de la domiciliu, a pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, după care prin escaladarea geamului lăsat deschis, a pătruns în locuință de unde a sustras un telefon mobil marca Nokia, două boxe, o mașinuță muzicală și un încărcător.

Prejudiciul cauzat în sumă de 450 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Minorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

613 vizite
Distribuie pe