Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Băcăuani prinși cu două autoturisme furate în P.T.F. Urziceni
ITPF Sighetu Marmației  - Luni, 6 Iulie 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au depistat duminică două autoturisme, în valoare de peste 44.000 de lei, care au fost declarate ca fiind furate din Suedia, respectiv Marea Britanie.

Duminică, în jurul orei 16.00, în P.T.F. Urziceni, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România doi cetățeni români: Marian A. în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Vauxhall şi Andrei A., de 23 ani, la volanul unui autoturism marca Opel Vectra.

La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul marca Opel figurează ca fiind furat din Suedia din data de 30.06.2015, iar autoturismul Vauxhall este semnalat ca fiind furat din Marea Britanie din anul 2014.

Drept urmare, cele două autoturisme în valoare de 44.300 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi bărbaţi, domiciliaţi pe raza judeţului Bacău, sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt iar la final se vor lua măsurile legale ce se impun.

733 vizite
Distribuie pe