Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Amendat pentru că nu le-a permis poliţiştilor de frontieră să-i verifice maşina
Leontina Volosciuc  - Miercuri, 4 Martie 2009

Un tânăr de 22 de ani din Halmeu a fost amendat cu 5.500 de lei, iar maşina pe care o conducea i-a fost reţinută până la plata amenzii, deoarece a ignorat semnalul poliţiştilor de frontieră care au încercat să-l oprească în trafic pentru control.

Incidentul a avut loc marţi la ieşirea din localitatea Botiz. Potrivit poliţiştilor, tânărul a ignorat semnalele regulamentare deoarece avea ascunse în maşină 1.400 pachete de ţigări de contrabandă.

Iniţial, acesta a refuzat să prezinte documentele şi autoturismul la control, fapt pentru care la faţa locului a fost solicitată şi o echipă a Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, care împreună cu poliţiştii de frontieră au verificat maşina.


Astfel, în portbagajul autoturismului au fost găsite 1.400 pachete de ţigări provenite din magazine duty-free, în valoare de peste şase mii de lei. Tânărul a primit două amenzi, una pentru contrabandă, în valoare de 5.000 de lei, iar alta pentru că a refuzat să se legitimeze şi să prezinte maşina la control, în valoare de 500 de lei. Totodată, marfa a fost confiscată, iar maşina reţinută până la plata amenzii.

Tags: control  politie  frontiera  amenda  
1248 vizite
Distribuie pe