Locale Altele
Sambata, 15 Mai 2021
Sam, 15 Mai 2021
Tineri prinși după ce au comis mai multe furturi
Poliția Satu Mare  - Marti, 22 Septembrie 2015

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud s-au sesizat, luni, din oficiu despre faptul că în data de 20.09.2015, în jurul orelor 21.00 un minor în vârstă de 17 ani din Ardud, a pătruns prin escaladarea unei ferestre deschise în locuința numitului G. Ștefan din aceeași localitate, de unde  a sustras un aparat C.D. player auto marca Sony în valoare de 200 de lei.

Tânărul hoț a fost prins de polițiști înainte ca partea vătămată să sesizeze dispariția bunului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii Secției de Poliție nr. 9 Negrești Oaș,  l-au fost identificat și prins pe L. Ioan, de 20 ani, din Cavnic, jud. Maramureș, ca fiind autorul furtului comis în luna august 2014.

În fapt, L. Ioan a pătruns într-o locuință, a cărei proprietari nu se aflau în țară, situată în comuna Bixad de unde a sustras bijuterii din aur în valoare de 3.500 Euro.

Față de autor a fost luată măsura reținerii pentru de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat Parchetulului de pe Lângă Judecatoria Negresti Oaș, pentru luarea măsurilor ce se impun.

De asemenea, polițiștii Postului de poliție Vama au identificat autorii furtului comis în noaptea de 20/21 septembrei a.c, din două societăți comerciale situate pe raza localității Vama.

Este vorba despre doi minori în vârstă de 15 și 17 ani din Vama și Valea Vinului, care, prin forțarea unui geam respectiv a unui lacăt, au pătruns în cele două magazine de unde au furat țigări, băuturi alcoolice și dulciuri în valoare totală de 5.500 lei. 

Prejudicial cauzat a fost recuperat în proporție de 70%.

Cercetările continuă cu cei doi în stare de libertate.

 

 

939 vizite
Distribuie pe