Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Patru bihorence au furat bunuri din două magazine
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 30 Septembrie 2015

O patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a fost sesizată, marți, în jurul orelor 19.30, despre faptul că două persoane de sex feminin, ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin de pe raza localităţii Tăşnad.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că L. Valeria de 22 ani din localitatea Leş, judeţul Bihor şi L. Narcisa de 18 ani, din localitatea Gepiu, judeţul  Bihor, au sustras bunuri de pe raft,  fără a le prezenta pentru achitare la  casa de marcat.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 339,15 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit administratorului magazinului.

Tot  marți,  în jurul orelor 21.05, Poliţia municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către agentul de paza a unui magazin din Carei, despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi  sustras de pe raft mai multe bunuri cosmetice şi alimentare.

La faţa locului s-a deplasat o patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm , care le-au identificat pe L. Aurica, de 42 ani, respectiv pe C. Valeria, de 26 ani, ambele din localitatea  Gepiu, judeţul Bihor,  care au trecut de casa de marcat fără a achita produsele.

Prejudiciul  în valoare de 780,84 lei, a fost recuperat în întregime şi predat părţii vătămate.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

725 vizite
Distribuie pe