Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contrabandă cu alcool la Craidorolţ
Leontina Volosciuc  - Luni, 16 Martie 2009

Un tânăr de 24 de ani din oraşul Ardud a fost amendat cu 20.000 de lei de către inspectorii vamali sătmăreni după ce aceştia au găsit în maşina sa aproape 700 de litri de băuturi spirtoase fără timbre fiscale şi fără etichete.

Daniel Gheorghe I. a fost oprit în trafic de către poliţişti vineri, 13 martie, la intrarea în localitatea Craidorolţ. După ce oamenii legii i-au verificat maşina au descoperit mai multe flacoane ce conţineau lichide de diferite culori, pe care nu era aplicat niciun timbru fiscal şi nicio etichetă de marcare, în total fiind vorba de 699 litri în valoare de 7.000 de lei.

Atât şoferul, cât şi autoutilitara, au fost conduse la sediul S.P.F. Carei pentru clarificarea situaţiei, totodată la faţa locului fiind chemaţi şi inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare.

Tânărul a recunoscut că flacoanele conţin băuturi spirtoase, pe care le-a luat de la o societate comercială din Satu Mare. Marfa a fost confiscată de către inspectorii vamali, iar şoferul a primit o amendă de 20.000 de lei.

Tags: alcool  contrabanda  craidorolt  
2226 vizite
Distribuie pe