Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mai multe persoane au fost prinse la furat din magazine
Poliția Satu Mare  - Joi, 12 Noiembrie 2015

Miercuri, orele 11.00, poliţiştii din Tăşnad au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unui magazin alimentar a fost identificată o persoană care ar fi sustras bunuri din magazin.

La faţa locului s-a deplasat patrula format din poliţist şi jandarm, care au identificat persoana ca fiind Maria M., de 33 de ani, care ar fi sustras bunuri alimentare din incinta magazinului, pe care nu le-ar fi prezentat la casa de marcat. Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentaţilor magazinului.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Ardud au identificat trei persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt, în noaptea de 10 niembrie 2015.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, trei adolescenţi de 14, respectiv 15 ani, ar fi pătruns prin forţarea unui grilaj metalic de la o fereastră, în incinta unui magazin alimentar, din localitatea Ardud, judeţul Satu Mare. Din incinta magazinului cei trei ar fi sustras bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 700 lei.

În primul caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar în cel de –al doilea pentru furt calificat.

616 vizite
Distribuie pe