Locale Altele
Sambata, 15 Mai 2021
Sam, 15 Mai 2021
Taximetrist tālhărit de patru bărbați
Poliția Satu Mare  - Luni, 14 Decembrie 2015

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au reușit identificarea și prinderea autorilor tâlhăriei comise în data de 13 decembrie a.c., în jurul orelor 01,25,  asupra unui taximetrist.

Astfel, M. Attila de 24 ani din Carei, taximetrist a efectuat un transport de patru persoane cu autoturismul marca VW Golf, din municipiul Carei în comuna Bogdand.

În aprorierea localității Bogdand persoana care se afla asezată pe scaunul din dreapta față a bruscat volanul autoturismului, taximetristul  a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un cap de pod. După producerea impactului, cei patru, prin amenințare cu violența, precum și prin folosirea de spray cu substanțe iritant lacrimogene, l-au deposedat de bunuri și sume de bani în valoare totală de 970 lei.

În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, autorii  tâlhăriei au fost identificați în persoana numiților: - P. ZOLTAN de 33 ani,  recidivist,  F. Cristian de 18 ani,  C. Vasile, de 19 ani și K. Cristofer de 18 ani, toți  din Carei.

Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei pentru luarea măsurilor legale . 

633 vizite
Distribuie pe