Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Furturi din magazine
Poliția Satu Mare  - Duminica, 31 Ianuarie 2016

Vineri,  în jurul orelor 11:56, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare au fost sesizaţi  cu privire la un furt  dintr-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Satu Mare.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului,  l-au identificat pe K. Toni, de 42 de ani, din Satu Mare , care a sustras mai multe produse. Prejudiciul în valoare de  106,90 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Tot vineri în jurul orelor 11:10,  Politia Municipiului Carei,  a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, de către numitul P. Claudiu Cristian, de 20 ani, despre faptul că  în timp ce se afla la un magazin de pe raza municipiului Carei, i-a fost sustras  portofelul.

În urma  cercetărilor  efectuate de către  poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale  Carei, a  fost  depistată pe B.Timea, de 19 ani, din Carei, care profitând de neatenţia tânărului,  i-a sustras portofelul din buzunar, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 150 lei, care nu a fost recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub săvârşirii infracţiunii de furt

602 vizite
Distribuie pe