Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Cioban gălățean reținut pentru furt din locuință
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 16 Martie 2016

Polițiștii din Ardud au identificat principalul bănuit în comiterea unui furt. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marți, a fost identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Ardud. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40%.

În data de 14.03.2016 la ora 17 :30, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel la SNUAU 112, de către o femeie din Ardud, despre faptul că persoane necunoscute au intrat în locuința fratelui său care este plecat la muncă în strainătate, de unde au sustras diverse bunuri.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Ardud, în cursul zilei de ieri a fost identificat principalul bănuit de comiterea furtului, în persoana lui Panait G. de 41 ani, dintr-o localitate din județul Galați, aflat la muncă la o stână de oi din zonă.

Cercetările au stabilit că acesta a intrat  într-una din nopțile anterioare prin efracție în locuința respectivă, de unde, profitând că nu este nimeni acasă, a sustras produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 4.000 lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare  cu propunere de luare a unor măsuri preventive. 

761 vizite
Distribuie pe