Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Doi tineri au furat bunuri dintr-un magazin alimentar
Poliția Satu Mare  - Vineri, 18 Martie 2016

Doi tineri de 19 și 16 ani, care în noaptea de 16/17.03.2016 au spart un magazin alimentar din Ambud, au fost identificați în cursul zilei de joi de către polițiștii Secției Rurale Valea Vinului.

În dimineața zilei de 17.03.2016, administratorul unei societăți comerciale care deține un magazin alimentar în Ambud, a sesizat Postul de Poliție Păulești că în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în interior și i-au sustras mai multe bunuri.

În urma activităților specifice efectuate, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit în cursul zilei de ieri să identifice principalii bănuiți în cauză ca fiind minorul C.C., de 16 ani din Ambud, însoțit de un tânăr de 19 ani, Cosmin G. cu domiciliul în Seini, dar cu reședința tot în Ambud.

Cei doi, în noaptea respectivă, au pătruns prin efracție în magazin, de unde au sustras casa de marcat și  bunuri alimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmând ca cercetările să continue în dosarul penal constituit, pentru a se stabili întreaga lor activitate infracțională.

639 vizite
Distribuie pe