Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Beat și fără permis, a făcut accident în timp ce era urmărit de polițiști
Poliția Satu Mare  - Marti, 29 Martie 2016

Un tânăr de 25 de ani fără permis de conducere și sub influența alcoolului a fost identificat în trafic de către polițiști.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.30, un echipaj al poliției de ordine publică al municipiului Satu Mare, aflat în serviciul de patrulare a efectuat semnalele regulamentare de oprire  unui conducător auto aflat în trafic pe strada Careiului din Satu Mare.

Întrucât nu a oprit, polițiștii au trecut la urmărirea acestuia, astfel că la intersecția străzilor Lazarului cu Ion Ghica, conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în zidul gardului împrejmuitor al unui imobil.

În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, polițiștii apelând la sprijinul I.S.U. pentru stingerea incendiului.

Astfel, s-a constatat că la volan se afla Robert H. de 25 de ani din Satu Mare, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat.

Cazul a fost preluat de către polițiștii rutieri, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și distrugere.

Tags: beat  accident  urmarit  politisti  
1346 vizite
Distribuie pe