Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Incident între conducătorii auto în Vama Petea
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 30 Martie 2016

Nerespectarea rândului în coloana de autovehicule ce aștepta trecerea frontierei a fost cauza unui incident petrecut ieri în Petea.

În dimineața zilei de marți, în jurul orei 08.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic, prin apel la SNAU 112, despre producerea unui incident între conducătorii de autovehicule  care așteptau să treacă frontiera.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției Rurale Satu Mare, care au stabilit că  T. Constantin de 30 de ani, din Medieșu Aurit, conducând un autocamion pe DN 19 A, a depășit coloana constituită din autocamioane care așteptau să iasă din țară, aflate parcate pe partea dreaptă a drumului, iar  la un moment dat a fost blocat de alți conducători auto.

 Unul dintre aceștia, Ioan C. de 35 de ani din Satu Mare, după mai multe discuții contradictorii avute cu cel ce a efectuat depășirea, a distrus prin lovire cu pumnii și picioarele ornamentele de plastic ce protejau oglinzile și stopurile autocamionului  acestuia, precum și alte piese, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei.

Mai mult, în timpul acțiunii,  Ioan C. a căzut de pe scara de acces în cabina autocamionului, lovindu-se la picior.

Pentru depășirea unei coloane aflate în așteptare, lui T. Constantin i-a fost reținut permisul de conducere, iar pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs incidentul, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă.

 

Tags: scandal  vama petea  soferi  
1297 vizite
Distribuie pe