Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi pietoni au fost accidentați în timp ce traversau strada
Poliția Satu Mare  - Vineri, 1 Aprilie 2016

Traversarea străzii prin loc nepermis şi fără o asigurare prealabilă a fost cauza a două evenimente rutiere petrecute ieri în Satu Mare.

Astfel, la ora  13.45, pe strada Lalelei din municipiul Satu Mare,  Ioan O. de 56 ani din Satu Mare, conducând autoturismul proprietate personală l- a accidentat ușor pe Cornel  P. de 58 ani tot din Satu Mare, care, în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, în timp ce pietonul a avut o alcoolemie de 0, 46 mg/l alcool pur în aerul expirat, ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 17.15, pe strada Neajlov din Satu Mare, Mihai G. de 65 ani, din Satu Mare,  conducând autoturismul proprietate personală, a accidentat-o grav pe  Vanessa H. de 9 ani din Satu Mare, care, lăsată nesupravegheată s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ totodată fiind  recoltate probe biologice de sânge.

În ambele situaţii de efectuează cerctetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru evitarea unor evenimente rutiere de genul celor prezentate mai sus,  recomandăm pietonilor să fie prudenţi atunci când se angajează în traversarea drumului, să aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa în siguranţă şi să ia în calcul că, atunci când traversează prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate şi este responsabilitatea lor să se asigure     .

Tags: pietoni  accidentati  traversare  loc  nepermis  
1188 vizite
Distribuie pe