Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Arbitrul Gheorghe Petreuș a fost bătut la un meci din Liga a V-a
Poliția Satu Mare  - Luni, 18 Aprilie 2016

Polițiștii sătmăreni au fost seziați duminică, la ora 18,50, prin S.N.U.A.U.112, de către un tânăr, de 29 ani, din Livada, despre faptul că în timpul unui meci de fotbal, ce a avut loc în localitatea Agriș, a izbucnit un scandal.

Astfel, duminică la Agriș a avut loc meciul din Liga a 5-a dintre Agriș și Certeze, unde centralul Gheorghe Petreuș a fost bătut în timpul meciului de către trei dintre membrii echipei FC Certeze, respectiv Ț. Ionel de 29 ani, A. Adrian, de 29 ani și S. Daniel de 23 ani.

Arbitrul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe pentru îngriji medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art.193, alin.1 din Codul Penal, iar cazul va fi analizat în cadrul Comisiei de Disciplină a AJF, unde se va lua o decizie atât în ceea ce privește rezultatul, cât și în ceea ce-i privește pe cei doi jucători bătăuși de la Certeze. Foarte probabil, echipa oaspete va pierde meciul la masa verde cu 3-0, iar jucătorii vor fi suspendați sau chiar excluși din viața sportivă. Decizia va fi luată marți.

Tags: arbitru  batut  liga 5  gheorghe petrus  
1268 vizite
Distribuie pe