Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Prinși la volan beți și fără permis
Poliția Satu Mare  - Luni, 2 Mai 2016

Sâmbătă, la ora 22:00, poliţiştii negreşteni l-au identificat în trafic pe Daniel D., de 27 ani, din comuna Vama care conducea un autoturism  pe strada principală din localitatea Oraşu Nou Vii.

Verificările efectuate au dus la concluzia că cel de la volan nu  poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.40, poliţiştii Biroului Rutier Carei, l-au depistat in trafic pe numitul Nicolae I. de 22 ani din localitatea Dindeşti care conducea pe strada Viilor din municipiul Carei un autoturism, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice.

Rezultatele testării au relevat faptul că acesta, avea o concentraţie acoolică de 0,89 mg/l în aerul expirat

Extinzând verificările, poliţiştii au constatat că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“ şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere“

 

Tags: soferi  beti  prinsi  
1133 vizite
Distribuie pe