Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Doi bărbați au furat bunuri din mai multe magazine
Poliția Satu Mare  - Vineri, 27 Mai 2016

Doi bărbaţi pe care poliţiştii îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului Satu Mare au fost prinşi joi în flagrant de către poliţiştii din Ardud.

Concret, cei doi au fost surprinşi în timp ce ieşeau dintr-un magazin din Ardud, cu bunuri asupra lor la care nu le achitaseră contravaloarea.

Din primele cercetări,  poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au stabilit că P.V. în vârstă de 33 de ani şi G.A. de 40 de ani, ambii din Satu Mare, ar fi comis mai multe furturi din magazine, pe raza municipiului Satu Mare, fiind surprinși și în imagini captate de camere de supraveghere, diseminate ulterior în mediile on-line.

Activităţile de documentare şi investigare continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, cu cei doi bănuiți în stare de libertate.

Folosim acest prilej  pentru a aduce mulțumiri mass-mediei și cetățenilor pentru responsabilitatea civică de care dau dovadă, contribuind astfel activ în procesul de descurajare a acestui gen de fapte. 

Tags: furturi  magazine  autori prinsi  
998 vizite
Distribuie pe