Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Polițiștii asigură ordinea publică pe perioada Bacalaureatului
Poliția Satu Mare  - Marti, 14 Iunie 2016

Pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, șeful Poliției Române, chestorul de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității.

Astfel, la nivelul județului Satu Mare, pe durata examenului național de Bacalaureat, 38 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităților de învățământ, 28 de polițiști sunt de la structurile de ordine publică, iar 6 sunt polițiști de la rutieră, restul fiind de la alte structuri ale Poliției Române.

Efectivele de polițiști sunt în teren pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică,  fluidizarea traficului rutier și prevenirea ambuteiajelor, în zona unităților de învățământ, sens în care toate cele 36 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate.

Tags: masuri  ordine publica  politisti  bacalaureat  
816 vizite
Distribuie pe