Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Hoț din locuințe reținut la Carei
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 15 Iunie 2016

Un bărbat de 31 ani din Carei, pe care poliţiştii îl bănuiesc de comiterea unui furt din locuință, a fost identificat și prins marți de către poliţiştii Secției Rurale Carei în colaborare cu judiciariștii poliției municipale. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Concret, un bărbat de 58 de ani din Căpleni, a sesizat poliția din Carei despre faptul că în data de 13.06.2016 a constatat dispariția  bijuteriilor dintr-o casetă pe care o păstra într-una din camerele locuinței.

Din primele cercetări efectuate  de către polițiștii Secției Rurale Carei, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Carei, rezultă că bănuitul T.M. de 31 ani din Carei, ar fi pătruns în ziua de 11.06.2016  în locuința părții vătămate, profitând de faptul că nu era nimeni acasă  iar ușile  închise dar neasigurate  și dintr-o casetă de bijuterii ar fi sustras 5 inele din material prețios.   

Prejudiciul a fost recuperat  în proporție de 70% și restituit părții vătămate.

Activităţile de documentare şi investigare continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis infracțiunea, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Tags: hot locuinte  retinut  carei  
1679 vizite
Distribuie pe