Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Hoți din locuințe și autoturisme prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Vineri, 17 Iunie 2016

Ca urmare a activităților specifice desfășurate, polițiștii sătmăreni au reușit în cursul zilei de joi, identificarea presupușilor autori la nu mai puțin de trei infracțiuni de furt, rămase inițial cu autori necunoscuți.

Astfel, o femeie de 64 de ani din Satu Mare, a sesizat poliția despre faptul că în data de  13.06.2016, în timp ce se afla la imobilul pe care îl deține în localitatea Blaja, persoane necunoscute i-au sustras  o anumită sumă de bani.

În urma verificărilor efectuate, Polițiștii Orașului Tășnad au identificat persoana bănuită în comiterea faptei ca fiind T.B. de 44 de ani din Blaja, care, profitând de faptul că proprietara se afla undeva în curte, a pătruns în locuință, de unde ar fi sustras un portmoneu ce conținea 700 lei.

 Prejudiciul a fost recuperat integral iar cercetările continuă cu cel în cauză în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Și polițiștii de investigații criminale din Carei au identificat principalul bănuit în comiterea unui furt din auto. În fapt, s-a stabilit că C.F. de 18 ani din Carei, profitând de geamul lăsat deschis al unei autoutilitare  parcate pe strada Mihai Viteazu din localitate, ar fi sustras o borsetă ce conținea acte și bani.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat până în prezent, cel în cauză fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În data de 16.06.2016, la sediul Poliţiei municipiului Satu Mare s-a prezentat un bărbat domiciliat pe strada Ostrovului din Satu Mare, care a reclamat faptul că în perioada  01-11.06.2016, persoane necunoscute i-au sustras din locuință un portmoneu ce conținea o sumă mare de bani.

Polițiștii judiciariști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au reușit în cursul zilei de ieri identificarea bănuiților în comiterea furtului, ca fiind A.K. de 23 de ani din localitatea Tireac și V.H. de 22 de ani din Necopoi.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că într-una din primele zile ale lunii iunie, au pătruns prin balcon în interiorul apartamentului părții vătămate, profitând de un geam lăsat deschis, şi din interior ar fi sustras un portmoneu ce conţinea suma de 21.000 lei şi 620 euro.

Investigaţiile continuă în vederea stabilirii întregii stări infracţionale cu cei doi tineri  în stare de libertate. 

 

Tags: hoti locuinte  autoturisme  prinsi  
1058 vizite
Distribuie pe