Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Tānără bătută și tālhărită la Carei. Tālharul a fost reținut.
Poliția Satu Mare  - Marti, 21 Iunie 2016

Polițiștii din Carei identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Moftinu Mic, bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Carei. În urma extiderii cercetărilor, în sarcina acestuia s-au reținut și alte furturi.

Luni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, cu sprijinul de specialitate al Biroului Operațiuni Speciale și sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, l-au identificat si prins pe I.B. de 37 ani din Moftinu Mic, bănuit în comiterea unei tâlhării.

În fapt, cel în cauză, în noaptea de 18/19.06.2016, ar fi  agresat o tânără de 18 ani din Moftinu Mic, pe strada Viilor din Carei, aplicându-i mai multe lovituri, iar în timp ce era căzută, i-ar fi sustras poșeta în care avea telefonul mobil Samsung Galaxy și o sumă de bani.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul este pricipalul bănuit și în comiterea a trei furturi din auto, toate având ca mod de operare spargerea geamului, fapte rămase inițial cu  autori necunoscuți.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție aproximativ  60%, cercetările urmând să continue cu cel în cauză în stare de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în data de 21.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei să sesizeze instanța competentă  cu propunere de arestare preventivă.

Tags: tanara  talharita  carei  
1561 vizite
Distribuie pe