Locale Altele
Sambata, 26 Noiembrie 2022
Sam, 26 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
L-au prins cu 110 pachete de țigări. Zicea că le fumează cu familia ;))
Poliția Satu Mare  - Duminica, 26 Iunie 2016

În  data de 25.06.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tășnad,  Compartimentul Investigaţii Criminale, au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea, combaterea şi pedepsirea actelor de contrabandă cu produse supuse accizării în special a celor din tutun şi alcool, sprijiniţi de lucrători din cadrul compartimentului ordine publică şi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Cu această ocazie a fost oprit în trafic un autoturism marca  Dacia Lodgy, care transporta pasageri  și a fost identificat  numitul  D.Geza, din Tășnad, care avea asupra sa cantitatea de 110 pachete (2.200 fire) ţigări marca Jing Ling, de fabricaţie Ucraina, despre care a declarat faptul că le-a cumpărat de la o persoană din Piaţa Agroalimentară din municipiul Satu Mare,  pentru a le consuma împreună cu familia,  deşi ştia că acestea provin din acte de contrabandă. Cantitatea de ţigări a fost predată organelor de poliţie pe bază de dovadă.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare,deţinere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia,  faptă prev. şi ped. de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006 modificată prin OUG 54/2010.

Tags: tigari  contrabanda  tasnad  
1728 vizite
Distribuie pe