Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Minori răniți într-un accident provocat de un șofer fără permis
Poliția Satu Mare  - Marti, 28 Iunie 2016

Luni, la ora 16:55, pe DN 1 C,  între localităţile Halmeu şi Turulung,  județul Satu Mare, I.F. de 69 ani, din Halmeu, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie, conducând un utilaj agricol (motocultor) care tracta o remorcă, pe fondul neacordării de prioritate la efectuarea unui viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un conducător auto de 36 ani, tot din Halmeu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motocultorului, dar și a doi  minori de 13, respectiv 1 an, pasageri în remorca motocultorului.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: accident  minori raniti  sofer fara permis  
1327 vizite
Distribuie pe
gogu
Permis pt motocultor???? In toata Europa nu se cere permis (nici inmatriculare ) pt vehicule agricole cu viteza sub 11km/h
2016-06-29 08:55:48