Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Mamă și fiu, contrabandiști de țigări din Ucraina
Poliția de Frontieră  - Sambata, 6 August 2016

La nivelul Serviciului Teritorial PF Satu Mare s-a declanşat vineri o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.30, a fost identificat în trafic, pe comunicaţia Odoreu - Băbăşeşti, un autoturism marca BMW despre care se deţineau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de S. Ştefan, de 27 ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, fiind însoţit de către mama sa, S. Carmen, de 50 de ani, cu acelaşi domiciliu.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii trei saci cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor două persoane, împreună cu maşina, la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, în urma controlului amănunţit asupra autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 1.600 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 7.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării,  autoturismul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Tags: mama  fiu  contrabanda  tigari  ucraina  
1100 vizite
Distribuie pe