Locale Altele
Duminica, 1 August 2021
Dum, 1 Aug 2021
Răniți după ce s-au răsturnat cu mașina și motocicleta în șanț
Poliția Satu Mare  - Luni, 15 August 2016

Pe raza localității Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane rănite.

În fapt, sâmbătă, la ora 20.05, pe un drum comunal din localitatea Dumbrava, județul Satu Mare, un conducător auto de 24 de ani din Livada Mică,  conducând un autoturism proprietate privată, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, plonjând în șanțul din partea dreapta a sensului de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, dar și rănirea ușoară a doi pasageri din autoturism, în vârstă de 21, respectiv 45 ani, ambii din Livada Mică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de  0.48mg/l alcool pur în aer expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier s-a produs sâmbătă. pe raza localității Certeze

Astfel, la ora 15,10, pe o stradă laterală din comuna Certeze, județul Satu Mare, un tânăr de 23 ani din localitate, conducând un motociclu neînmatriculat, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcției de mers părăsind carosabilul si răsturnându-se în partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Tags: masina in sant  raniti  livada  
1536 vizite
Distribuie pe