Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Pietoni accidentați la Carei
Poliția Satu Mare  - Duminica, 4 Septembrie 2016

Sâmbătă, în jurul orei 09.50, pe str. Cimitirului din Carei a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 62 ani, din Carei, în timp ce efectua manevra de parcare a acroşat o femeie de 67 ani, din  localitate, care se deplasa în calitate de pieton. 

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, aceasta fiind transportată la Spitalul municipal Carei unde a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemena, în jurul orelor 20.45, în aceeaşi zi, pe o stradă din Carei, un bărbat în vârstă de 34 ani, din Carei, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei tinere în vârstă de 28 ani, care era angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzator cu indicator şi marcaj rutier.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a tinerei care a fost transportată la Spitalul municipal Carei. Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: pietoni  accidentati  carei  
1241 vizite
Distribuie pe