Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Doi șoferi prinși beți la volan
Poliția Satu Mare  - Vineri, 9 Septembrie 2016

Joi, în jurul orelor 18.45,  polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, au identificat în trafic, pe D.J. 109L, în localitatea Călinești Oaș, un bărbat de 28 ani, care conducea autoturismul în timp ce avea o concentrație alcoolică de 1,19 mg/l alcool în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că acesta avea permisul de conducere anulat din cursul anului 2011.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentrație alcoolică peste limita legală și conducere cu permisul de conducere anulat.

De asemenea,  tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, au identificat în trafic, pe strada Magnoliei din Satu Mare, un bărbat de 43 ani, care conducea autoturismul în timp ce avea o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentrație alcoolică peste limita legală.

Tags: soferi beti  calinesti oas  satu mare  
1093 vizite
Distribuie pe