Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Doi minori au tālhărit un taximetrist īn comuna Acāș
Poliția Satu Mare  - Vineri, 30 Septembrie 2016

Doi minori au fost reținuți pentru 24 de ore de către poliţişti, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

Poliţiştii careieni au reţinut pentru 24 de ore doi minori, de 15, respectiv 16 ani,  bănuiți că ar fi comis o tâlhărie. Ei vor fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În urma activităților de investigare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii careieni, beneficiind de aportul specialiștilor criminaliști, au reușit identificarea presupușilor autori ai unei tâlhării, la scurt timp de la producerea acesteia.

Sesizarea poliției a fost făcută în jurul orei 23.00 a zilei de 28.09.2016, când un taximetrist a reclamat că a fost victima unei tâlhării comise de doi tineri, pe care i-a avut ca și clienți pentru ruta Satu Mare – Acâș și care i-au înmânat la pornire, drept gaj pentru plata cursei, un telefon mobil.

Ajunși în comuna Acâș, tinerii i-au cerut șoferului să oprească, iar cel care ocupa locul din spate l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i  o plagă prin tăiere, superficială, la nivelul gâtului, cerând în același timp și telefonul mobil lăsat drept garanție, după care, cu toată opoziția taximetristului care a reușit să-i deposedeze de cuțit, cei doi au părăsit locul faptei, fugind în curtea unei foste ferme.

Minorii identificați și prinși de polițiști, unul de 15 ani din comuna Craidorolț și unul de 16 ani din localitatea Solduba, vor fi  prezentați Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 

 

Tags: talhari  taximetrist talharit  retinuti  minori  
786 vizite
Distribuie pe