Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Jandarmeria asigură ordinea publică la sfârşit de săptămână
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 7 Octombrie 2016

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a le asigura cetăţenilor judeţului Satu Mare un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa, activităţi de patrulare în zonele şi arterele intens circulate,  cluburi, discoteci şi terase şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a  preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice.

Sâmbătă, 8 octombrie a.c, efective ale Jandarmeriei Satu Mare vor fi prezente la etapa a IV- a a Campionatului Regional ACR  de  Rally  Sprint 2016, în intervalul orar 10.00-18.00, manifestare ce se va desfăşura în municipiul Satu Mare pe Bulevarul Transilvania.

Tot sâmbătă, 8 octombrie a.c, jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la  meciul de baschet feminin, disputat în sala Ecaterina Both din municipiul Satu Mare cu începere de la ora  18.00  între CSM Satu Mare şi Politehnica Naţională Iaşi.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le  reamintim să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe - 112.

 

Tags: jandarmi  ordine publica  evenimente  satu mare  
996 vizite
Distribuie pe