Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Hoț prins după ce a furat din mai multe magazine
Poliția Satu Mare  - Luni, 17 Octombrie 2016

Bărbatul care la data de 12.10.2016 a pătruns într-un magazin alimentar al unei  societăți comerciale din cartierul Carpați II, a fost ulterior identificat de poliţişti  cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Administratorul unei societăți comerciale a sesizat poliția sătmăreană despre faptul că a fost victima unui furt produs în dauna societății sale, constând în aceea că doi bărbați i-au sustras din magazin diverse bunuri.

Vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care de altfel au fost difuzate  în spațiul public și beneficiind de aportul mass media și a cetățenilor exprimat în mediul on line, cărora le mulțumim pentru contribuția activă, polițiștii judiciariști au identificat ca principal bănuit un bărbat de 33 de ani din Satu Mare, recidivist, iar activităţile de documentare şi investigare au relevat faptul că bărbatul ar fi autorul a mai multor furturi instrumentate de judiciariști și aflate în diverse stadii de cercetare, bărbat care de cele mai multe ori acționează însoțit. În cazul de față, infracțiunea a fost comisă împreună cu un tânăr de 17 ani, tot din Satu Mare.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi, urmând ca la finalizare să fie propuse măsurile legale.

 

Tags: hot  magazine  furturi  
594 vizite
Distribuie pe